'The Line up'

(Subject to change)

11.00 opening

 

11.10   Don Thompson  11:20 10 minutes

 

11:25  Jeff Wesley   11:40 15 minutes

 

11:45  Mike Weston    12:15 30 minutes

 

12: 20  Caroline & Nigel  12:35 15 Minutes

 

12:40  Jeff Wesley   12:50 10 Minutes

 

12:55   Frazer & Toots  13:35 40 Minutes

 

13:40  Scarecrow   14:20 40 Minutes

 

14: 25  Kevin Oregan   15:05 40 Minutes

 

15:05  Brackley Morris Men  15:35 30 Minutes

 

15:35  Kings Gambit   16:15  40 Minutes

 

16:20  Red Shoes   17:00  40 Minutes

 

17: 05  Harry Pane   17:50 45 Minutes

 

17:50  Finally    18:00 10 Minutes

STALLS

 

Don't forget the legally required documents

(Public Liability Insurance and RA's)

 

Access to site will be from 8.00 am.

 

Be Ready for 11.00 am Start.

 

 

This will be a fun and relaxed day

 

Please observe the Park Bye-laws

Only dogs that give aid to anyone with a disability are allowed in the Park.

 

PARENTS

Please ensure the safety of your children, they are your responsibility.

The Brackley Folk Club Tent for missing or lost children or anything else.

 

FIRST AID

Will be covered by A.A.M.S

Brackley Folk Club meet at the Greyhound Inn every Sunday evening starting sharp at 8:00 pm

Charge on the door of a normal club night is £2.50. Guest Night entrance fees will vary according to what it may cost to put on the event

Members are entitled to reduced rates on guest nights & life membership is a one off payment of £5.00.